Despatxos per a metges

Vols llogar o comprar un despatx per a la teva consulta mèdica?

El Gabinet mèdic de Diagnosi i Tractament és un centre mèdic que funciona en règim de comunitat de propietaris. Cada despatx és privat, el propietari sol passar consulta i, si no ocupa tot l’horari, lloga el despatx a altres professionals de la salut.  Altres propietaris, normalment en jubilar-se, posen el seu despatx a la venda.

Lloguer de despatx

En funció de les teves necessitats (horari, requeriments instrumentals, dimensions de consulta,…), et buscarem els propietaris dels despatxos que poden adequar-se a les teves necessitats.
És amb el propietari del despatx, amb qui es negocia el cost del lloguer, que sol ser una quantitat fixa en funció de la ocupació que es farà del despatx. La teva relació contractual serà amb el propietari del despatx.
Paral·lelament,  la Junta Mèdica del centre avalua la idoneïtat del candidat per a entrar al quadre mèdic del centre.
Si tot és correcte, es signa el contracte entre propietari del despatx i llogater, i s’incorpora al llogater en el quadre mèdic del centre.

Si vols llogar un despatx al Gabinet mèdic de Diagnosi i Tractament, truca’ns al 972 204 882, o envia’ns un mail a gd@gdmedic.com

Compra de despatx

Si vols comprar un despatx, des de la direcció del centre et posem en contacte amb els propietaris dels despatxos que estan en venda, si n’hi ha de disponibles.
És amb el propietari del despatx, amb qui has d’establir el cost de la compra. La teva relació contractual serà amb el propietari del despatx.
Un cop executada la compra, el nou propietari s’incorpora al quadre mèdic del centre.
Si vols comprar un despatx al Gabinet mèdic de Diagnosi i Tractament, truca’ns al 972 204 882, o envia’ns un mail a gd@gdmedic.com